Zoek je een investeerder?

Wil je groeien met je bedrijf maar mis je het financiële of marketing-technische vermogen om echt door te breken naar het volgende niveau?

Als ondernemer heb ik sinds 2010 mijn eerste bedrijf (IMU) uitgebouwd tot een bekend en sterk merk in de markt en heb ik miljoenen euro's omzet gedraaid. Daarnaast ben ik mede-eigenaar van 5 andere online marketing- en software bedrijven en ben ik als coach betrokken bij verschillende bedrijven en concepten. 

Als investeerder in jouw business kan ik zowel geld, kennis, praktijkervaring als mijn netwerk inbrengen. Ik kan je helpen om snel te groeien en 'haltes over te slaan' in de ontwikkeling van je bedrijf. Daarnaast zal ik je (naar believen) coachen bij je ondernemerschap en alles wat daar bij komt kijken.

Loorbach² Investeringen

Samen met mijn broer Gerhard Loorbach heb ik een investeringsmaatschappij opgezet. We hebben beide in de afgelopen 10 jaar meerdere bedrijven opgezet en succesvol laten groeien. Ik op het gebied van online marketing, sales en software en Gerhard op het gebied van financiële dienstverlening.

Wij bundelen ons vermogen en onze ervaring in Loorbach². Zodoende kunnen wij naast een financiële injectie een totaalpakket aan advies en netwerk leveren op het gebied van marketing, organisatie, cultuur, financiën en juridische zaken.

Wanneer we een match voor elkaar zijn kunnen we op basis van jouw behoeften en middelen bepalen wat de ideale samenwerking zou zijn.