arrow_drop_up arrow_drop_down

1-op-1 Business Coaching

Ont-wikkeling maakt je business minder ingewikkeld...

"Every block of stone has a statue inside it and it is the task of the sculptor to discover it."
— Michelangelo

1-op-1 Coaching

Elke business is uniek en dus is 1-op-1 advies voor elke ondernemer nog altijd de meest krachtige vorm om je business en marketing strategie naar het volgende niveau te brengen. Wanneer je geen starter meer bent, echt serieuze stappen wilt zetten met je business en bereid bent te investeren in een ervaren business coach dan help ik jou hier graag bij. 


Een business coachingtraject is altijd maatwerk. Wanneer we een goede match zijn dan stemmen we samen af welke vorm het beste resultaat gaat geven. We zullen in ieder geval op maandelijkse basis online en/of offline contact hebben over jouw business en daarbij concrete actiepunten vaststellen. 


Het is mijn doel om je te helpen om je business minder ingewikkeld te maken en je helderheid te geven in waar je het beste je tijd, geld en energie in kunt steken. Ik zal je ook helpen om alle overtollige 'ruis' uit je business te halen zodat dat mooie kunstwerk dat binnenin zit maximaal tot zijn recht komt.

Ervaringen van andere ondernemers

Tonny heeft mij met ongelofelijk veel vakkennis en een onstuitbare passie voor marketing aan de hand meegenomen door de snel veranderende wereld van internet. Met als resultaat dat de bezoekersaantallen op mijn website in een jaar tijd met ruim 600% zijn gestegen! Inmiddels staan er al 5 van mijn blogs (gratis) op de 1e plaats in Google. Dus met recht; Winnen in Google!

Albert Sonnevelt

Tonny is een man om naar te luisteren. De websites die hij heeft geadviseerd behoren zonder uitzondering tot de best presterende websites in dat segment. Tonny helpt mij doorlopend onze sites te verbeteren en meer mensen met onze boodschap te bereiken. Ik beschouw hem als één van de beste experts in Nederland op het gebied van SEO en internet marketing.

Jesse van der Velde

Het is erg prettig om gebruik te kunnen maken van de jarenlange kennis en expertise van Tonny. Met zijn programma ben je makkelijk effectief in business en kun je snel resultaten boeken. En wij kunnen ons gewoon focussen op waar wij goed in zijn, omdat onze klanten ons online weten te vinden.

Huub van Zwieten

Ga naar Tonny Loorbach en zijn Internet Marketing Universiteit als je je bedrijf echt serieus een boost wilt geven met internet marketing. Tonny is een goede, bedachtzame teacher en hij heeft een schat aan internet marketing ervaring. Eén tip van Tonny kan al goud waard zijn voor je business!

Yvon Kruger

Tonny ken ik inmiddels meer dan 5 jaar en ik heb veel bewondering voor hem. Zijn natuurlijke drive van hard werken, altijd studeren, een heldere visie en zijn klanten helpen slagen maakt hem tot een buitengewoon succesvolle ondernemer. Wanneer je een business wilt starten of een volgende stap wil maken is hij de juiste persoon die je echt verder helpt. Daarnaast is Tonny een erg plezierig persoon, deelt graag zijn inzichten en is gewoon een toffe kerel!

Alex van Ginneken

Tonny Loorbach is een gefocuste perfectionist! Dat is misschien niet altijd even plezierig voor hem, maar wel voor ons en onze afnemers. In de 4 jaar dat wij met hem samenwerken zijn alle producten en diensten van hoge kwaliteit, en zeer relevant voor onze business en zeer betaalbaar. Wij volgen Tonny op de voet, dat betekent voor ons: geen kopzorgen en onze internetmarkting is altijd een doorslaggevende factor in ons succes! Tonny: You Rock!!

Marijke de Jong

Klik hieronder om contact op te nemen