Business coach

Business Coaching

Ont-wikkeling maakt je business minder ingewikkeld...

"Every block of stone has a statue inside it and it is the task of the sculptor to discover it." — Michelangelo

Business coach Tonny Loorbach

Het nadeel van business coaches...

1-op-1 advies van een ervaren business coach is voor ondernemers vaak de meest krachtige vorm om een business naar het volgende niveau te brengen.

Het probleem echter in deze tijd is dat je online letterlijk overspoeld wordt met zelfbenoemde business coaches, life coaches en succesgoeroe's. Het zijn er inmiddels zoveel, je kunt er het Zuilaardermeer mee dempen... 😜

Vaak zijn het echter "business coaches zonder business". Ze fungeren als doorgeefluik van informatie maar hebben zelf niet een business naast het coachen van anderen... Daar schiet je weinig mee op, je wilt immers leren van iemand die hetgeen jij wilt bereiken, al reeds bereikt heeft. Kennis + ervaring = wijsheid.

Ik heb ben sinds 2010 ondernemer en heb inmiddels 6 succesvolle bedrijven opgezet. Vanuit mijn ervaring in online marketing, sales, automatisering en het bouwen van een organisatie kan ik je helpen om je business te laten groeien.

Tonny heeft mij met ongelofelijk veel vakkennis en een onstuitbare passie voor marketing aan de hand meegenomen door de snel veranderende wereld van internet. Met als resultaat dat de bezoekersaantallen op mijn website in een jaar tijd met ruim 600% zijn gestegen!

Albert Sonnevelt

De websites die Tonny heeft geadviseerd behoren zonder uitzondering tot de best presterende websites in dat segment. Tonny helpt mij doorlopend onze sites te verbeteren en meer mensen met onze boodschap te bereiken. Ik beschouw hem als één van de beste online marketing experts in Nederland.

Jesse van der Velde

Tonny ken ik inmiddels meer dan 5 jaar en ik heb veel bewondering voor hem. Zijn natuurlijke drive van hard werken, altijd studeren en heldere visie maakt hem tot een buitengewoon succesvolle ondernemer. Wanneer je een volgende stap wil maken met je business is hij de juiste persoon.

Alex van Ginneken

Mastermind business coaching

Mastermind

Ik ben groot fan van masterminds, ze hebben mij altijd geholpen om de grootste doorbraken in mijn business te maken. Samen met mijn compagnon Martijn van Tongeren (online marketing specialist en mede-eigenaar van IMU BV) begeleid ik ieder jaar een groep ondernemers in een unieke mastermind.

We helpen ondernemers o.a. met hun online strategie, positionering, product pricing, marketing funnels, opschalen, automatisering, uitbesteden, loslaten, cultuur en persoonlijke ontwikkeling. De groei van een ondernemer gaat immers hand in hand met de groei van zijn/haar onderneming.

Wij hebben opgeteld meer dan 20 jaar ervaring in online marketing en gebruiken dit om jou optimaal voor te bereiden om alle hordes die je als ondernemer tegenkomt. Wij zorgen ervoor dat je een onverstoorbare focus krijgt en de juiste dingen, op de juiste manier, in de juiste volgorde doet.

"Give me six hours to chop down a tree and I will spend the first four sharpening the axe." - Abraham Lincoln