Online marketing spreker inhuren?

Kennis spreekt maar wijsheid luistert

15

Jaar ervaring als spreker

150+

Lezingen gegeven

150.000+

Deelnemers

Online marketing spreker inhuren

Online marketing

De beste online marketing technieken van dit moment 

Conversie optimalisatie spreker

Conversie optimalisatie

Hoe haal je meer leads en klanten uit je bezoekers?

Neuromarketing spreker inhuren

 Neuromarketing

Laat je verbazen door de kunst van online verleiding

SEO spreker

SEO & Content

De nieuwste SEO trends om te domineren in Google

community building spreker

Community building

Bouw mens-gericht merk met merk-gerichte fans

Business spreker

Business Building

Leer van mijn ervaring als ondernemer en investeerder

Zeer inspirerend! Tonny is inhoudelijk ijzer sterk en de droge humor blijft leuk!

Harm van Wijk

Op zoek naar een spreker?

Ik ben al vele jaren spreker en verzorg gastlezingen / presentaties over online marketing, SEO, neuromarketing, conversie optimalisatie (CRO), online gedragspsychologie, community building en meer voor bedrijven, seminars, ondernemerscongressen, business seminars en hogescholen.


Ik spreek altijd vanuit mijn eigen jarenlange ervaring met online marketing. Zodoende weet ik je exact te vertellen WAT online goed werkt (kennis) maar ook HOE het werkt (praktijk) en WAAROM het werkt (de psychologie er achter).

Internet marketing spreker inhuren

12 jaar ervaring

Ik geef al jaren seminars en workshops en ben zodoende een 
ervaren online marketing spreker. Spreken voor groepen is ook 
altijd een passie van me geweest. Inmiddels heb ik 150+ lezingen 
gegeven waar opgeteld 120.000+ Nederlandse ondernemers aan 
deelgenomen hebben . Ik ga altijd met de tijd mee, houd trends 
in de gaten en weet na al die jaren hoe ik, als spreker mijn 
luisteraars een zowel plezierige als inspirerende ervaring kan bezorgen.


Ik gaf o.a. al gastlezingen voor:

Als gastdocent is Tonny betrokken bij onze opleiding. Op inspirerende wijze weet hij de studenten te overtuigen het internet in te zetten als succesvol marketinginstrument binnen de bedrijfsvoering. Door het bieden van de juiste kaders is het menigmaal gebeurd dat studenten direct en met resultaat aan de slag zijn gegaan met zijn advies. Voor onze studenten is Tonny het aanspreekpunt op het gebied internet marketing

Edwin Muntjewerff 

Docent SBRM 

De Haagse Hogeschool

Tonny heeft voor ons een presentatie verzorgd voor (startende ondernemers), waarin hij tips gaf over Internet marketing. Dit was een plenaire sessie als aftrap van onze thema-avond. En een goed begin van de avond want Tonny is een goede enthousiaste spreker en de reacties van de deelnemers waren dan ook zeer positief. Het was een uitdaging om in het korte tijdsbestek van een half uur de deelnemers wat mee te geven, maar dat is zeker gelukt!

Mirjam Boode

Kamer van Koophandel

Gooi-, Eem- en Flevoland

Online marketing, SEO, conversie, neuromarketing spreker

Gastlezing op maat?

 Ik spreek regelmatig op grote evenementen zoals online marketing 
seminars en bedrijfscongressen maar ik ben ook te boeken voor een  
gastlezing op maat voor bijvoorbeeld ondernemersclubs, 
masterminds of gastcolleges voor hogescholen en universiteiten.


Afgelopen vrijdag was bij MediaCT (internet-company te Groningen) een Friday Afternoon Session met Tonny Loorbach. In anderhalf uur vertelde Tonny over het ontstaan van zijn business, de resultaten en de leermomenten. Het tempo was prettig hoog, maar het bleef ontspannen. Er was veel relevante informatie, voldoende afgewisseld met humor. Als je dus een spreker zoekt over SEO, ondernemen en marketing, dan bel je Tonny Loorbach.

Jarno Duursma

Welke stijl kun je verwachten?

Mijn presentaties bevatten veelal een hoog tempo, tevens een hoog energiegehalte en zijn veelal interactief. Er zit ook altijd een poging tot humor bij in en ik ondersteun mijn verhaal met anekdotes. Ondanks dat ik veel stof behandel (er wordt geen energie gespaard) tracht ik mijn publiek wel blijvende inzichten en concrete actiepunten te geven in plaats van hen enkel te overladen met een stroom aan algemene tips.


De nadruk ligt bij mij op het praktische, zodoende wordt vrijwel elk aspect van een presentatie visueel ondersteund (casestudies). Alle voorbeelden die ik laat zien haal ik uit mijn eigen bedrijf/website of uit websites van bedrijven waar ik nauw bij betrokken ben. Zelfs bij wetenschappelijke materie (zoals neuromarketing) onderbouw ik alles met eigen ervaringen en eigen resultaten. Geen abstracte theorie uit het boekje dus!

 


Hier zie je een stukje uit een lezing over webpschologie en conversie optimalisatie. Ik gebruik de websites van ondernemers in de zaal als voorbeeld om mijn verhaal te ondersteunen.

Tijdens de DartGroup Greenspot was Tonny de gids in het ontrafelen van we de werking van de hersenen op (koop)gedrag van klanten (Neuromarketing). Tonny wist met veel enthousiasme duidelijk te maken hoe de ontdekkingen van de hersenwetenschap kunnen bijdragen aan goede en slimme communicatie. 


Tonny gebruikte zijn eigen leerervaringen als voorbeeld. Dit droeg absoluut bij aan het begrijpen van de materie. Door te snappen hoe wij informatie opnemen en wat het effect vervolgens is op ons gedrag is het mogelijk een hogere conversie te realiseren. Het was een hele interessante sessie met nuttige informatie en diepgang. De sessie leverde vele eyeopeners op voor zelfs de meest doorgewinterde marketeers en communicatiespecialisten.

Inge Aerts - Dart Group Amsterdam