Tonny als spreker inhuren?

SEO, Conversie, Neuromarketing en meer!

Zeer inspirerend! Tonny is inhoudelijk ijzer sterk en de droge humor blijft leuk!

Harm van Wijk

Online marketing spreker inhuren?

Ik ben al vele jaren spreker en verzorg graag gastlezingen / presentaties over internet marketing voor bedrijven, ondernemerscongressen, evenementen, business seminars en hogescholen. Ik spreek altijd vanuit mijn eigen jarenlange ervaring met online marketing. Zodoende weet ik je exact te vertellen WAT op internet goed werkt (kennis) maar ook HOE het werkt (praktijkcases) en WAAROM het werkt (de psychologie er achter). Ik spreek met name over:


  • Internet marketing (trends, strategie en casestudies)
  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Website effectiviteit (conversie optimalisatie)
  • Neuromarketing & Website psychologie
  • Social Media & Community building
  • Contentstrategie en informatie marketing
  • Productlanceringen via het internet

Reacties van deelnemers

Briljant seminar. Wat gaaf dat je zoveel openheid van zaken geeft over je bedrijfsformule. - Oscar van Velsen

Door jouw tekst en uitleg heb ik spijt dat ik nooit Marketing heb gestudeerd...! Zó boeiend! - Miriam Mars

Ongekende openheid Tonny - Respect ! Als de bancaire wereld hier maar 1% van zou overnemen was er geen crisis geweest. - Frank Veldman

Indrukwekkend!! Zoveel facetten die echt een eye-opener waren. - Bjorn van Bavel

Dank je wel voor je persoonlijke verhaal en delen van je zeer waardevolle info! - Ingrid Bakker

Spreker inhuren - Tonny Loorbach

Wat luisteraars zeggen over mij als spreker

Tonny als preker inhuren

10 jaar ervaring als spreker

Ik geef al jaren seminars en workshops en ben zodoende een vrij ervaren spreker. Spreken voor groepen is ook altijd een passie van me geweest. Inmiddels heb 100+ lezingen gegeven waar opgeteld 45.000+ Nederlandse ondernemers aan deelgenomen hebben . Ik ga altijd met de tijd mee, houd trends in de gaten en weet na al die jaren hoe ik, als spreker mijn luisteraars een zowel plezierige als inspirerende ervaring kan bezorgen.

Internet marketing spreker

Welke stijl kun je verwachten?

Mijn presentaties bevatten veelal een hoog tempo, tevens een hoog energiegehalte en zijn veelal interactief. Er zit ook altijd een poging tot humor bij in en ik ondersteun mijn verhaal met anekdotes. Ondanks dat ik veel stof behandel (er wordt geen energie gespaard) tracht ik mijn publiek wel blijvende inzichten en concrete actiepunten te geven in plaats van hen enkel te overladen met een stroom aan algemene tips.

SEO spreker

Praktijkervaring, geen kennis uit het boekje!

De nadruk ligt bij mij op het praktische, zodoende wordt vrijwel elk aspect van een presentatie visueel ondersteund (casestudies). Alle voorbeelden die ik laat zien haal ik uit mijn eigen bedrijf/website of uit websites van bedrijven waar ik nauw bij betrokken ben. Zelfs bij wetenschappelijke materie (zoals neuromarketing) onderbouw ik alles met eigen ervaringen en eigen resultaten. Geen abstracte theorie uit het boekje dus!