Gerhard en Tonny Loorbach

Ondernemers voor ondernemers

Samen met mijn broer Gerhard Loorbach heb ik de Loorbach Foundation opgericht om ondernemerschap in kansarme gebieden te faciliteren.

Onze bedrijven hebben ons veel gebracht (vermogen, persoonlijke ontwikkeling, kennis, vrijheid en verbondenheid). Wij weten hierdoor als geen ander hoeveel impact een succesvolle onderneming op een mensenleven en dat van je directe omgeving kan maken en daarom steunen wij ondernemers om hun droom te verwezenlijken.

Wil je ons een handje helpen om een grote impact te maken? Word dan donateur van de Loorbach Foundation, samen staan we sterk!

“Someone’s sitting in the shade today because someone planted a tree a long time ago.” - Warren Buffet

Iedere ondernemer verdient een kans

In een land als Nederland zijn voor ondernemers alle faciliteiten beschikbaar die nodig zijn om een succesvol bedrijf op te zetten. We hebben een overvloed aan kennis, infrastructuur en financieringsmogelijkheden en voor vrijwel elk product en elke dienst is een afzetmarkt te vinden.

Iedere ondernemer die het écht wil kan in een land als Nederland succesvol worden. In veel landen is dit helaas niet het geval en komen zelfs de meest gemotiveerde ondernemers niet van de grond door een gebrek aan basale kennis, geld en infrastructuur.

De Loorbach Foundation is opgericht om ondernemers in kansarme regio’s wél een kans te geven. Ondernemerschap is de kickstarter van de economie, een goed ondernemersklimaat leidt tot banen, scholing en betere algemene voorzieningen binnen de lokale maatschappij.

Dit doen wij o.a. door het financieren en het begeleiden van lokale ondernemers bij het opzetten en/of uitbreiden van hun onderneming met kennis (zoals: online trainingen, vakcursussen en directe begeleiding) en faciliteiten (zoals: internetverbindingen, hardware en software).