Programma's en Boeken

Nieuw: Doelgerichte SEO

Jouw website gratis bovenaan in Google. Kan dat eigenlijk nog? Kun je als zelfstandige - zonder budget - de grootste bedrijven online verslaan? Jazeker, als ik het kan, kun jij het ook!


Ik heb inmiddels vele duizenden ondernemers geadviseerd om hoger in Google te komen. Sommige van hen trekken - als kleine zzp'er - zelfs 250.000+ gratis bezoekers per maand naar hun website. Ik heb mijn 10 jaar SEO-ervaring nu gebundeld in dit ultieme stappenplan om je website hoger in Google te krijgen en uit te groeien tot dé autoriteit in jouw branche. Met 'Doelgerichte SEO' pluk jij de vruchten van mijn jarenlange ervaring.


Online Marketing E-books

Ik heb verschillende e-books geschreven over internet marketing en online ondernemen. De meest bekende hiervan is Winnen in Google (65.000+ downloads). Dit is de meeste complete zoekmachine optimalisatie gids om hoger in Google te komen. Mijn meest recente boek 'De Marketing Zandloper' gaat over de deeleconomie, online lidmaatschappen en community building. Deze is eveneens gratis te downloaden.

Online Marketing Cursussen

Naast mijn boeken heb ik door de jaren heen verschillende online marketing cursussen ontwikkelt. Deze werden voorheen afzonderlijk verkocht maar onlangs heb ik deze samengevoegd en up-to-date gebracht in een e-learning. Door lid te worden van mijn IMU krijg je toegang tot alle cursussen en tevens toegang tot 4 online marketing events per jaar + de video opnames daarvan. Met deze trainingen kun je jezelf omscholen tot een echte online marketing expert en blijf je tevens op de hoogte van de nieuwste trends.

Phoenix (Website Software)

Met Phoenix zet je in een handomdraai een professionele website online. Dit systeem is geïnspireerd op de strategie uit Winnen in Google en is zodoende volledig geoptimaliseerd om hoog te scoren in Google (SEO). Daarnaast bevat het systeem talloze tools om de beste conversies uit je bezoekers te halen. Denk aan verkooppagina's, opt-in pagina's, pop-ups, aftellers, social media integraties, splittestting etc. Phoenix is de meest complete totaaloplossing voor (online) ondernemers en bedoeld om ondernemers te faciliteren in hun vrijheid.

Huddle (Community Software)

Met Huddle start je eenvoudig je eigen online community (in eigen beheer). Dit is de ideale community building en membership software. Je hebt de beschikking over functies zoals een forum, gebruikersprofielen, groepen, internal messaging, karmapunten, gamification, challenges, moodboards, banners, een e-learning omgeving en veel meer!