Programma's en Boeken

Online Marketing Boeken

Ik heb verschillende e-books geschreven over internet marketing en online ondernemen. De meest bekende hiervan is Winnen in Google (65.000+ downloads). Dit is de meeste complete zoekmachine optimalisatie gids om hoger in Google te komen. Mijn meest recente boek 'De Marketing Zandloper' (over online lidmaatschappen en community building) zal naar verwachting in 2017 in de boekhandels verschijnen.

Online Marketing Cursussen

Naast mijn boeken heb ik door de jaren heen verschillende online marketing cursussen ontwikkelt. Deze werden voorheen afzonderlijk verkocht maar onlangs heb ik deze samengevoegd en up-to-date gebracht in een e-learning. Door lid te worden van mijn IMU krijg je toegang tot alle cursussen en tevens toegang tot 4 online marketing events per jaar + de video opnames daarvan. Met deze trainingen kun je jezelf omscholen tot een echte online marketing expert en blijf je tevens op de hoogte van de nieuwste trends.

Phoenix (Website Software)

Met Phoenix zet je in een handomdraai een professionele website online. Dit systeem is ge├»nspireerd op de strategie uit Winnen in Google en is zodoende volledig geoptimaliseerd om hoog te scoren in Google (SEO). Daarnaast bevat het systeem talloze tools om de beste conversies uit je bezoekers te halen. Denk aan verkooppagina's, opt-in pagina's, pop-ups, aftellers, social media integraties, splittestting etc. Phoenix is de meest complete totaaloplossing voor (online) ondernemers en bedoeld om ondernemers te faciliteren in hun vrijheid.

Huddle (Community Software)

Met Huddle start je eenvoudig je eigen online community (in eigen beheer). Dit is de ideale community building en membership software. Je hebt de beschikking over functies zoals een forum, gebruikersprofielen, groepen, internal messaging, karmapunten, gamification, challenges, moodboards, banners, een e-learning omgeving en veel meer!