Wie ben ik?

Facts & Figures

  • Oprichter en eigenaar van IMU BV, Huddle BV en Switch Online Marketing BV
  • Sinds 2007 met de poten in de klei qua online marketing
  • Specialist in SEO, conversie, online gedragspsychologie en neuromarketing
  • Auteur van 4 e-books, samen goed voor 75.000+ downloads
  • 600+ artikelen over internet marketing gepubliceerd
  • 100+ trainingen gegeven voor 85.000+ ondernemers
  • 1.250+ ondernemers aan een beter scorende website geholpen
  • Geboren in Groningen, getogen in Muntendam, wonend in Amsterdam
  • Liefhebber van goede wijn, whiskey en de betere koffie
  • Passie voor geschiedenis, filosofie, schaatsen (kijken), reizen, lezen, business en alles wat met persoonlijke groei te maken heeft

Biografie, Bedrijven en Bevliegingen


Ik begon mijn 'carrière' als online marketing specialist en tevens rechterhand van Eelco de Boer (eigenaar Winst.nl). Door de jaren heen specialiseerde ik me in SEO en ontwikkelde van hieruit een nieuwe website strategie. Dat bleek een succes en mede vanuit de grote vraag uit de markt naar dit "WinstModel" startte ik in 2010, in samenwerking met Eelco de Internet Marketing Universiteit.


De Internet Marketing Universiteit is er om ondernemers te helpen groeien via het internet. Dat doen we door de beste tips en nieuwste trends te delen via onze blogs, video's, boeken, trainingen en in de bruisende IMU Community waarin 1.000+ Nederlandse ondernemers samenwerken. Daarnaast bieden we SEO- en Conversie-geoptimaliseerde website software genaamd Phoenix (voorheen Winstmodel). Met Phoenix kan een ondernemer in een handomdraai een professionele website opzetten. De software is volledig geoptimaliseerd voor online marketing doeleinden en focust zich met name op SEO en conversie optimalisatie. Phoenix is sinds 2015 als SAAS-oplossing beschikbaar en heeft momenteel 1.000+ actieve gebruikers in Nederland en België. Naast de IMU ben ik sinds 2012 verantwoordelijk voor de website en online marketing strategie van Loorbach Financiële Diensten BV. 

LFD is een administratiekantoor dat voorop loopt in de automatisering van online administraties.In 2016 startte ik samen met Alex van der Schans Huddle BV. Huddle is de ideale alles-in-1 community building software voor jouw doelgroep. Je start razendsnel en eenvoudig je eigen social media platform inclusief forum, leden-omgeving, profielen, like buttons, gamification en e-learning voor jouw niche community, op je eigen domein!


Switch Online Marketing BV


In december 2016 ben ik een nieuwe participatie aangegaan met Chris van der Krieke (voormalig Conversie en Facebook Marketing Specialist bij de IMU). Vanuit Switch Online Marketing BV helpen wij ondernemers met hun Facebook strategie en campagnes. Je kunt nu jouw volledige Facebook Marketing aan Switch uitbesteden!